Yrkeskocken
ÖPPET VARDAGAR/ AVOINNA ARKISIN
11.00-13.30
Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi
Lunchmeny/ Lounaslista
Må/ Ma 1.4
PÅSKLEDIGT
2. PÄÄSIÄISPÄIVÄ
Ti 2.4
Panerad fisk med gräddfilssås och dillstuvad potatis
Paneroitua kalaa, kermaviilikastike ja tillimuhennettua perunaa
On/ Ke 3.4
Creamy noodles med bulgogikyckling
Creamy noodles bulgogikanalla
To 4.4
Schnitzel med svampsås och potatismos
Leike sienikastikkeella ja perunasosetta
Fre/ Pe 5.4
Grillade revbensspjäll med aioli och krossad parmesanpotatis
Grillattua paahtokylkeä, aiolia ja parmesaaniperunoita
VECKANS SPECIAL
Sushi Bowl med marinerad stekt tofu eller halloumi
VIIKON ERIKOINEN
Sushi Bowl marinoidulla paistetulla tofulla tai halloumilla
Priser/Hinnat
Buffé 12,20 (pensionärer/eläkeläiset 11,00)
Vege/ Kasvis 12,90
Salladsbuffé/ Salaattipöytä 10,00
Dessert/ Jälkiruoka 6,50
Bordsreservationer/ Pöytävarauksia:
Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi