Hoppa till innehåll

-

Yrkeskoc­ken

ÖPPET VARDAGAR/ AVOINNA ARKISIN
11.00-13.30

Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi

Lunchmeny/ Lou­nas­lis­ta

Må/ Ma 1.4
PÅSKLEDIGT
2. PÄÄSIÄISPÄIVÄ

Ti 2.4
Panerad fisk med gräddfilssås och dillstuvad potatis
Paneroitua kalaa, kermaviilikastike ja tillimuhennettua perunaa

On/ Ke 3.4
Creamy noodles med bulgogikyckling
Creamy noodles bulgogikanalla

To 4.4
Schnitzel med svampsås och potatismos
Leike sienikastikkeella ja perunasosetta

Fre/ Pe 5.4
Grillade revbensspjäll med aioli och krossad parmesanpotatis
Grillattua paahtokylkeä, aiolia ja parmesaaniperunoita

VECKANS SPECIAL
Sushi Bowl med marinerad stekt tofu eller halloumi
VIIKON ERIKOINEN
Sushi Bowl marinoidulla paistetulla tofulla tai halloumilla

Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!

Priser/Hinnat

Buffé 12,20 (pensionärer/eläkeläiset 11,00) 
Vege/ Kasvis 12,90   
Salladsbuffé/ Salaattipöytä 10,00 
Dessert/ Jälkiruoka 6,50

Bordsreservationer/ Pöytä­va­rauksia:

Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi 

Oiva sinetti

Följ oss på Instagram!
Seuraa meitä Instagramissa!

@yrkeskocken