Hoppa till innehåll

-

Grö­na Lin­jen — Vege­ta­risk matlagning

Delex­a­men inom yrkes­ex­a­men i matservice

Gröna Linjen är en ny fräsch utbildning som ger dig möjligheten att fördjupa dina kunskaper inom matlagning och bakning. Vi fokuserar på hållbarhet, vegetariska rätter  och specialdieter.

Det finns en mängd olika skäl till varför fler och fler väljer att äta vegetariskt och detta innebär även att behovet av välutbildade kockar inom området ökar. Nu kan du påbörja en helt ny yrkesutbildning hos oss på som vi är stolta över!

Utbildningen består av följande examensdelar ur yrkesexamen i matservice:

  1. Till­red­ning av vege­ta­ris­ka rätter
  2. Till­red­ning av specialdietmåltider

Utbildningen sker via läroavtal, så arbetet och studier går hand i hand. Totalt omfattar utbildningen 90
kompetenspoäng. Efter avlagda yrkesprov erhåller den studerande ett intyg över utbildningen och får delexamensbetyg. Den studerande har efteråt möjlighet att fortsätta sina studier genom utbildningen dietkock.

Om du redan har en del erfarenhet kan du eventuellt tillgodoräkna dig vissa kursmoment. Kontakta oss för mer information om det.

Utbildare: Liselott Wiik, Johanna Ilvoranta, Bjarni Freysteinsson, Kerstin Ström och inslag av nordiska föreläsare.

Plats: Optima, Trädgårdsgatan 30, Jakobstad

Start: Hösten 2021. Utbildning beräknas ta 1,5 år, enligt individuell plan

Avgifter: 195€ (moms 0%)

Info och anmälan:
Kerstin Ström tfn. 044 721 5307
kerstin.strom@optimaedu.fi