Optima

Yrkesexamen för företagare

Foretagare_YE

”GROW ” – Yrkesexamen för företagare - riktar sig till småföretagare som vill växa och till företagare som vill skapa sin egen arbetsplats och leva på sin passion. Den som har avlagt denna examen, kan verka som självständig företagare eller inom entreprenörsmässig verksamhet.

Har du många bollar i luften och svårt att fokusera? Under utbildningen jobbar vi med din affärsplan, hur du får ekonomin i företaget att gå runt, hur du skapar och producerar produkter, marknadsföring och försäljning. Vi förverkligar inte dina drömmar åt dig, men under de coachande närstudiedagarna, hjälper vi dig att hitta verktyg och vägar för att komma vidare med dina visioner för ditt företag. 

”Det har hänt mera med mitt företag på de sex månader sedan jag började på GROW2 än vad det gjort under de två senaste åren” 
Veronica Lönnqvist, Garnknuten. Deltagare i GROW2 

Utbildningens uppbyggnad 

Utbildningen består av en obligatorisk examensdel och två valbara examensdelar. Beräknad tid för utbildningen är drygt ett år och genomförs via läroavtal enligt din egen, individuella plan. Det är även möjligt att avlägga en delexamen ifall man har behov av en eller några delar av examen. 

Inlärningen sker både inom det egna företaget, genom närstudier och online coachning. Kunnandet påvisas genom yrkesprov, som utförs på det egna företaget. 

Mera information om närstudiedagarna hittas på:
http://www.sebastianwidjeskog.com/grow-businesscoaching

Start 

Utbildningen GROW6 startar i januari 2021. 

”En investering som du inte ångrar” - Sebastian Widjeskog, huvudföreläsare och egenföretagare 

För mer information kontakta

Annakarin Kyheröinen
tel. 044 7215 361
annakarin.kyheroinen@optimaedu.fi

Sök till Optima

Läs mera

Nytt läroavtal

Fyll i här