Bagare-konditor
Det känns bra att få examen. Även om tre år gick gan-
ska snabbt så är det skönt att vara klar. Utlands-LiA:n
på Kanarieöarna och när vi tutorer ordnade ettornas
friluftsdag är de bästa minnena från studietiden. På nian visste
jag inte riktigt vad jag ville bli men tyckte om att baka så jag val-
de bagare. Optima var ju ett självklart val eftersom det inte finns
någon annan svenskspråkig bagarutbildning. Framtiden är ännu
ganska oklar. Jag jobbar på S-market i Kronoby och kommer att
fortsätta där i sommar. Kommer troligtvis att åka utomlands en
tid innan jag söker in till någon ny utbildning.
Christine Björkfors
Christine Björkfors, tredje året, bagare-konditor
Grundexamen inom livsmedelsbranschen
FRISTÅENDE EXAMINA
• Yrkesexamen för konditor
• Yrkesexamen för bagare
• Specialyrkesexamen
för konditormästare
• Specialyrkesexamen
för bagarmästare
37