Hyppää sisältöön

Annis­ke­lu­pas­si

Ajankohta:
24.9.2024, klo 16.00
12.11.2024, klo 16.00

Paikka: Optima, Puutarhakatu 30, 68600 Pietarsaari

Testaaja: Åsa Anderssén-Tynkkynen

Anniskelu-, tai vähittäismyyntipaikassa tulee olla paikalla vastaava hoitaja jos paikka on avoinna asiakkaille. Vastaavan hoitajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Vastaavalla hoitajalla tulee olla alkoholilain tuntemista osoittava todistus (anniskelupassi). Todistus myönnetään henkilölle, joka on suorittanut hyväksyttävästi alkoholilain ja sen valvonnan toimintatapojen tuntemista arvioivan kokeen tai saanut vastaavat tiedot sisältävän koulutuksen taikka suorittanut tutkinnon, johon vastaavat tiedot sisältyvät. Sen, joka alkoholilain voimaan tullessa 1.3.2018 on vanhan alkoholilain tarkoitetulla tavalla kelpoinen toimimaan anniskelupaikan vastaavana hoitajana, katsotaan täyttävän myös uuden lain mukaiset alkoholilain tuntemista osoittavaa todistusta koskevat pätevyysvaatimukset. Myös vanhan alkoholilain voimassaoloaikana myönnetty anniskelupassi on riittävä todistus alkoholilain tuntemisesta.

Materiaali: Uusi päivitetty alkoholilaki, 20/2018 löytyy tästä:
Alkoholijuomien anniskelu (valvira.fi)

Testi perustuu päivitettyyn lakiin.

Hinta: 55 € + alv 24 %. Hintaan sisältyy todistus.

Ilmoittautuminen: Viimeistään viikko ennen testitilaisuutta: Leena Svenlin puh. 044 7215 266 tai sähköposti: leena.svenlin@optimaedu.fi

Peruutus: Osallistuminen voidaan perua viimeistään testiä edeltävänä päivänä. Ilmoittautuneelta, joka ei osallistu perumatta, laskutetaan puolet osallistumismaksusta.

Osallistujien henkilöllisyys tarkistetaan testin yhteydessä Valviran määräyksen mukaisesti.

Ota mukaan henkilöllisyystodistus, ajokortti tai passi.