Hyppää sisältöön

Opti­maPlus Oy

1. tammikuuta 2017 toimintansa aloittanut OptimaPlus Oy tukee ja täydentää Optima kuntayhtymän valtion rahoittamaa ammatillista peruskoulutusta ja lisäkoulutusta (ammatti- ja erikoisammattitutkinnot) vapaasti kilpailuilla koulutus- ja palvelumarkkinoilla.

Haluamme tarjota työelämälle ja yhteiskunnalle laajan ja laadukkaan valikoiman ns. lyhytkursseja erikoisosaamisaloilla (sertifikaattikoulutukset ja täydennyskoulutukset) sekä vastata ELY-keskuksen ja TE-palvelujen  työvoimakoulutuksen ”räätälöityjen” kurssien tarpeeseen Pohjanmaalla.

Haluamme toimia avoimemmassa Euroopassa koulutusviennin ja kansainvälisen vaihton työkaluna, mitä tulee uuteen osaamiseen, osaamisvirtoihin ja hyvään koulutuskäytäntöön.

Tavoitteenamme on toimia joustavasti ja kustannustehokkaasti yhteistyössä Optima kuntayhtymän kanssa, joka on emoyhtiönä omistaa OptimaPlus Oy:n. Haluamme myös palvella ”työelämän tuntijoina” ja kuntayhtymän voimavarana ”trendien tunnustelussa” ja ennakoimisessa  toimimalla aktiivisessa vuorovaikutuksessa ja vuoropuhelussa työelämän kanssa.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan, mikä sopisi sinulle parhaiten!

Toim.johtaja Rune Nyman
044 7215 137
rune.nyman@optimaedu.fi

Kehityspäällikkö Kaj Sandvik
044 7215 321
kaj.sandvik@optimaedu.fi

Kurssikoordinaattori Leena Svenlin                              
044 7215 266                                                             
leena.svenlin@optimaedu.fi

Kurssikoordinaattori Kim Vikström
044 7215 254
kim.vikstrom@optimaedu.fi

Kouluttaja John Forslund
044 7215 376
john.forslund@optimaedu.fi