Hyppää sisältöön

-

Jat­ku­va haku amma­til­li­seen koulutukseen

Voit hakea opiskelemaan ympäri vuoden jatkuvassa haussa, jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto, korkeakoulututkinto tai olet jäänyt ilman opiskelupaikkaa. Lisää infoa ruotsinkielisistä koulutuksista 
tästä

Haet koulutukseen täyttämällä tietojasi alhaalla olevasta linkistä. Otamme sen jälkeen yhteyttä ja kartoitamme taustatiedot ja edellytykset opiskeluun. Huom! Todistukset ja työtodistukset pitää lähettää meille haun yhteydessä osoitteeseen Optima opintotori, Puutarhakatu 30, 68600 Pietarsaari.

Haku ruotsinkieliseen ammatilliseen erityisopetukseen. Lue lisää.

Jos sinul­la on jo tutkinto

Jos sinulla on jo tutkinto, täytä tietojasi alla olevaan lomakkeeseen. Otamme sen jälkeen yhteyttä ja kartoitamme taustatiedot ja edellytykset opiskeluun. Huom! Todistukset ja työtodistukset pitää lähettää meille haun yhteydessä osoitteeseen Optima opintotori, Puutarhakatu 30, 68600 Pietarsaari.

Kie­li­koe

Saat kutsun kielikokeeseen, jos äidinkielesi on muu kuin opetuskieli tai olet suorittanut tutkinnon ulkomailla.

Har­kin­taan perus­tu­va valinta

Jos haet harkintaan perustuva valinnan (oppimisvaikeudet, sosiaaliset syyt, koulutodistusten puuttuminen tai todistusten vertailuvaikeudet) kautta sinun tulee lähettää seuraavat kopiot suoraan Optimaan:
-    Lääkärintodistus, psykologilausunto, erityisopettajan lausunto 
-    Aikaisemmat koulutodistukset
Sinut kutsutaan keskusteluun Optimaan

Yhteys­tie­dot

Vastuukoordinaattori Haku ja opinnot
Sanna Björkell-Käldström
Puh 044 7888 507
sanna.bjorkell-kaldstrom@optimaedu.fi