Hoppa till innehåll

-

Restaurang/Ravintola Yrkeskoc­ken

Lunch­me­ny vec­ka 4

MÅNDAG 25.1
Buffet: Kycklinggryta med curryris
Vegetariskt: Ärtbullar med tzatziki och kryddigt havreris
Från köket: Schnitzel med kryddsmör och varm potatissallad
Dessert: Vitchoklad crémebrulé med marinerade körsbär

TISDAG 26.1
Buffet: Grekiska köttbullar med tzatziki och fetaost-gratäng
Vegetariskt: Ärtbullar med tzatziki och kryddigt havreris
Från köket: Schnitzel med kryddsmör och varm potatissallad
Dessert: Vitchoklad crémebrulé med marinerade körsbär

ONSDAG 27.1
Buffet: Burgundisk köttgryta med rostad persiljepotatis
Vegetariskt: Grönsaksbiffar med halloumi, champinjoner, chilimayo och dagens tillbehör
Från köket: Grillspett med kyckling, halloumi, champinjoner, chilimayo och rotsaks- pommes
Dessert: Vitchoklad crémebrulé med marinerade körsbär

TORSDAG 28.1
Buffet: Strömmingsflundror med gräddfilsås och potatismos
Vegetariskt: Grönsaksbiffar med halloumi, champinjoner, chilimayo och dagens tillbehör
Från köket: Grillspett med kyckling, halloumi, champinjoner, chilimayo och rotsaks- pommes
Dessert: Hasselnötsmousse med kanderade nötter och chokladfudgesås

FREDAG 29.1
Buffet: Noisetter black & white med vitlökspotatis
Vegetariskt: : Grönsaksbiffar med halloumi, champinjoner, chilimayo och dagens tillbehör
Från köket Grillspett med kyckling, halloumi, champinjoner, chilimayo och rotsaks- pommes
Fredagsdessert till alla!

Välkommen!

Lou­nas­me­nu viik­ko 4

MAANANTAI 25.1
Noutopöytä: Kanapataa ja curryriisillä
Kasvisruoka: Hernepullat, tzatziki ja kaura-riisiä
Keittiöstä: Leike yrttivoilla ja lämpimällä perunasalaatilla
Viikon jälkkäri: Valkosuklaa crémebrulé ja marinoidut kirsikat

TIISTAI 26.1
Noutopöytä: Kreikkalaiset lihapullat, tzatziki ja fetajuusto-gratiini
Kasvisruoka: Hernepullat, tzatziki ja kaura-riisiä
Keittiöstä: Leike yrttivoilla ja lämpimällä perunasalaatilla
Viikon jälkkäri: Valkosuklaa crémebrulé ja marinoidut kirsikat

KESKIVIIKKO 27.1
Noutopöytä: Burgundilainen lihapata ja paahdetut persiljaperunat
Kasvisruoka: Kasvispihvit, halloumi, chilimajoneesi ja päivän lisukkeet
Keittiöstä: Kana grillivarras, halloumia, herkkusieniä,
chilimajoneesi ja juures-ranskikset
Viikon jälkkäri: Valkosuklaa crémebrulé ja marinoidut kirsikat

TORSTAI 28.1
Noutopöytä: Silakkapihvit, kermaviilikastike ja perunamuusi
Kasvisruoka: Kasvispihvit, halloumia, herkkusieniä, chilimajoneesi ja päivän lisukkeet
Keittiöstä: Kana- grillivarras, halloumia, herkkusieniä, chilimajoneesi ja juures-ranskikset
Viikon jälkkäri: Valkosuklaa crémebrulé ja marinoidut kirsikat

PERJANTAI 29.1
Noutopöytä: Noisette black&white valkosipuliperunalla
Kasvisruoka: Kasvispihvit, halloumia, herkkusieniä, chilimajoneesi ja päivän lisukkeet
Keittiöstä: Kana- grillivarras, halloumia, herkkusieniä, chilimajoneesi ja juures-ranskikset
Perjantaijälkkäri kaikille!

Tervetuloa!

Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa meidän ruoanlaitossa!

Priser/Hinnat

Buffé 10,20 (pensionärer/eläkeläiset 8,50) 
Kökets rätt/ Keittiö annos 12,90 
Vege/ Kasvis 10,20  (pensionärer/eläkeläiset 8,50) 
Salladsbuffé/ Salaattipöytä 9,00 
Dessert/ Jälkiruoka 5,00

Bordsreservationer/ Pöytä­va­rauksia:

tfn/puh 044 7215 299 eller/ tai yrkeskocken@optimaedu.fi 

Följ oss på Instagram!
Seuraa meitä Instagramissa!
@yrkeskocken