Hoppa till innehåll

-

Restaurang/Ravintola Yrkeskoc­ken tel/ puh 0447215299

LUNCHMENY/ LOUNASMENU

MÅNDAG/ MAANANTAI 17.1
Buffé/ noutopöytä
Bakad potatis med 2 fyllningar kallrökt lax & räkor & rökt skinka- pepparrot
Uuniperuna kahdella täytteellä, kylmäsavulohi- katkarapu & savukinkku-piparjuuri
Kökets/ keittiön
Fish & chips
Vege
Vegan Fish & chips

TISDAG/ TIISTAI 18.1
Buffé/ noutopöytä
Provencalkryddad grisinnerfilé med gräddsås och rostad potatis
Yrteillä maustettu porsaanfilée, kermakastike ja paahdetut perunat
Kökets/ keittiön
Fish & chips
Vege
Vegan Fish & chips

ONSDAG/ KESKIVIIKKO 19.1
Buffé/ noutopöytä
Kyckling i krämig parmesan- bacon sås och ris
Kanaa kermaisessa parmesaani- pekonikastikkeessa & riisiä
Kökets/ keittiön
Lövbiff, konjakssås och färskpasta
Lehtipihvi, konjakkikastike ja tuorepasta
Vege
Färskpasta med halloumi
Tuorepasta ja halloumia

TORSDAG/ TORSTAI 20.1
Buffé/ noutopöytä
Ugnsbakad torsk med gremolata och potatis-fänkålsgratäng
Uunipaahdettua turskaa, gremolataa ja peruna- fenkoligratiini
Kökets/ keittiön
Lövbiff, konjakssås med färskpasta
Lehtipihvi, konjakkikastike ja tuorepastaa
Vege
Färskpasta med halloumi
Tuorepastaa ja halloumia

FREDAG/ PERJANTAI 21.1
Kockstuderandenas lyxlunch med tre rätter Pris; 14,50
Blinier med forellrom och smetana
Slottstek, gräddskysås och duchesspotatis
Key lime pie i glas
Kokkioppilaiden kolmen ruokalajin luksuslounas Hinta 14,50
Blinejä, kirjolohenmätiä ja smetanaa
Linnapaisti, kermainen liemikastike ja dusessiperunaa
Key lime pie


Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa meidän ruoanlaitossa!

Priser/Hinnat

Buffé 10,70 (pensionärer/eläkeläiset 9,00) 
Kökets rätt/ Keittiön annos 12,90 
Vege/ Kasvis 12,90   
Salladsbuffé/ Salaattipöytä 9,00 
Dessert/ Jälkiruoka 5,00

Bordsreservationer/ Pöytä­va­rauksia:

tfn/puh 044 7215 299 eller/ tai yrkeskocken@optimaedu.fi 

Oiva sinetti

Följ oss på Instagram!
Seuraa meitä Instagramissa!
@yrkeskocken