Restaurang/Ravintola Yrkeskocken
Meny vecka 16
MÅNDAG 19.4
Buffet: Tacos och tortilla med köttfärs- och kycklingfyllning samt klassiska tillbehör
Vegetariskt: Vegetarisk buffé med fokus på välmående
Från köket: Skärgårdstallrik med abborre, skagenröra, ägg, dillpotatis och smörstekt sparris
Dessert: Husets glassportion
TISDAG 20.4
Buffet: Schweitzer- schnitzel med gräddstuvad potatis och grilltomat
Vegetariskt: Vegetarisk buffé med fokus på välmående
Från köket: Skärgårdstallrik med abborre, skagenröra, ägg, dillpotatis och smörstekt sparris
Dessert: Husets glassportion
ONSDAG 21.4
Buffet: Köttbullar med rosépepparsås och potatismos
Vegetariskt: Vegetarisk buffé med fokus på välmående
Från köket: Skärgårdstallrik med abborre, skagenröra, ägg, dillpotatis och smörstekt sparris
Dessert: Husets glassportion
TORSDAG 22.4
Buffet: Panerad spätta med remouladsås och smörslungad dillpotatis
Vegetariskt: Vegetarisk buffé med fokus på välmående
Från köket: Färsk pasta piccata milanese med kycklingfilé
Dessert: Husets glassportion
FREDAG 23.4
Buffet: Grillspett, friterad potatis, chilimajonäs och aioli
Vegetariskt: Vegetarisk buffé med fokus på välmående
Från köket: Färsk pasta piccata milanese med kycklingfilé
Fredagsdessert till alla!
Menu viikko 16
MAANANTAI 19.4
Noutopöytä: Taco ja tortilla buffé jauheliha- ja kanatäytteellä
Kasvisruoka: Hyvinvointiin keskittynyt vegebuffé
Keittiöstä: Saaristolautanen jossa ahventa skagenröra, munaa, tilliperunat ja voissa paistettua parsaa
Viikon jälkkäri: Talon jäätelöannos
TIISTAI 20.4
Noutopöytä: Schweitzer-leike, kermaiset perunat ja grillitomaatti
Kasvisruoka: Hyvinvointiin keskittynyt vegebuffé
Keittiöstä: Saaristolautanen jossa ahventa skagenröra, munaa, tilliperunat ja voissa paistettua parsaa
Viikon jälkkäri: Talon jäätelöannos
KESKIVIIKKO 21.4
Noutopöytä: Lihapullat, rosépippurikastike ja perunamuusia
Kasvisruoka: Hyvinvointiin keskittynyt vegebuffé
Keittiöstä: Saaristolautanen jossa ahventa skagenröra, munaa, tilliperunat ja voissa paistettua parsaa
Viikon jälkkäri: Talon jäätelöannos
TORSTAI 22.4
Noutopöytä: Paneroitua punakampelaa, remouladkastike ja tilliperunat
Kasvisruoka: Hyvinvointiin keskittynyt vegebuffé
Keittiöstä: Tuorepasta piccata milanese kanafiléellä
Viikon jälkkäri: Talon jäätelöannos
PERJANTAI 23.4
Noutopöytä: Grillivarras, friteeratut perunat, chilimajoneesi ja aioli
Kasvisruoka: Hyvinvointiin keskittynyt vegebuffé
Keittiöstä: Tuorepasta piccata milanese kanafiléelläPerjantaijälkkäri kaikille!
Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa meidän ruoanlaitossa!
Priser/Hinnat
Buffé 10,20 (pensionärer/eläkeläiset 8,50)
Kökets rätt/ Keittiö annos 12,90
Vege/ Kasvis 10,20 (pensionärer/eläkeläiset 8,50)
Salladsbuffé/ Salaattipöytä 9,00
Dessert/ Jälkiruoka 5,00
Bordsreservationer/ Pöytävarauksia:
tfn/puh 044 7215 299 eller/ tai yrkeskocken@optimaedu.fi

