Yrkeskocken
ÖPPET VARDAGAR/ AVOINNA ARKISIN
11.00-13.30
Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi
Lunchmeny/ Lounaslista
Må/ Ma 22.4
Grisinnerfilé med gräddig enbärssås och rostad potatis
Porsaansisäfilée, kermainen katajanmarjakastike ja paahdetut perunat
Ti 23.4
Nachopanerad kyckling med örtsås och basmatiris
Nachopaneroitua kanaa, yrttikastike ja basmatiriisiä
On/ Ke 24.4
Pannbiff med krämig löksås och potatiskroketter
Pannupihvi, kermainen sipulikastike ja perunakroketteja
To 25.4
Panerad stekt spätta med räkor och smörstekt pariserpotatis
Paneroitua ja paistettua kampelaa katkaravuilla ja voissa paistettuja pariisinperunoita
Fre/ Pe 26.4
Grekisk stifado med tzatsiki och potatismos
Kreikkalainen stifado, tzatsikia ja perunasose
VECKANS SPECIAL 22-26.4
Kikärtsbiffar med pestosås, stekt rödkål & batatpommes
VIIKON ERIKOINEN
Kikhernepihvi pestokastikkeella, paistettua punakaalia ja bataattiranskalaisia
Priser/Hinnat
Buffé 12,20 (pensionärer/eläkeläiset 11,00)
Vege/ Kasvis 12,90
Salladsbuffé/ Salaattipöytä 10,00
Dessert/ Jälkiruoka 6,50
Bordsreservationer/ Pöytävarauksia:
Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi