Hoppa till innehåll

-

Yrkeskoc­ken

ÖPPET VARDAGAR/ AVOINNA ARKISIN
11.00-13.30

Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi

Lunchmeny/ Lou­nas­lis­ta

Må/ Ma 18.3
Ugnspotatis med räk- laxröra & skink-medwurströra
Uuniperuna katkarapu- lohitäytteellä & kinkku- meetwurstitäytteellä

Ti 19.3
Marockansk kycklinggryta på tomatsås, kanel & batat med rostad potatis
Marokkolainen kana- tomaattipata, kanelia, bataattia ja paahdetut perunat

On/ Ke 20.3
Hemgjorda köttbullar med brunsås och potatismos, lingon
Yrkeskockenin lihapullia, ruskea kastike ja perunasose & puolukoita

To 21.3
Stekt kyckling med kokos- lime-chilisås & basmatiris
Paistettua kanaa kookos- lime- chilikastike & basmatiriisiä

Fre/ Pe 22.3
Burgerbuffet med maletköttbiffar & korvbiffar, ost, rödlök och såser
Hampurilaisbuffet jauhelihapihveilla & makkarapihveillä, juustoa, punasipulia ja kastikkeita

VECKANS VEGE
Schnitzel på saltbakad rotselleri med ärtpuré, brynt smörsås
och pommes frites
VIIKON VEGE
Juurisellerileike ruskistetulla voikastikkeella, hernepyrée ja ranskalaisia

Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!

Priser/Hinnat

Buffé 12,20 (pensionärer/eläkeläiset 11,00) 
Vege/ Kasvis 12,90   
Salladsbuffé/ Salaattipöytä 10,00 
Dessert/ Jälkiruoka 6,50

Bordsreservationer/ Pöytä­va­rauksia:

Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi 

Oiva sinetti

Följ oss på Instagram!
Seuraa meitä Instagramissa!

@yrkeskocken