Hoppa till innehåll

-

Yrkeskoc­ken

ÖPPET VARDAGAR/ AVOINNA ARKISIN
11.00-13.30

Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi

Lunchmeny/ Lou­nas­lis­ta

Må/ Ma 22.4
Grisinnerfilé med gräddig enbärssås och rostad potatis
Porsaansisäfilée, kermainen katajanmarjakastike ja paahdetut perunat

Ti 23.4
Nachopanerad kyckling med örtsås och basmatiris
Nachopaneroitua kanaa, yrttikastike ja basmatiriisiä

On/ Ke 24.4
Pannbiff med krämig löksås och potatiskroketter
Pannupihvi, kermainen sipulikastike ja perunakroketteja

To 25.4
Panerad stekt spätta med räkor och smörstekt pariserpotatis
Paneroitua ja paistettua kampelaa katkaravuilla ja voissa paistettuja pariisinperunoita

Fre/ Pe 26.4
Grekisk stifado med tzatsiki och potatismos
Kreikkalainen stifado, tzatsikia ja perunasose

VECKANS SPECIAL 22-26.4
Kikärtsbiffar med pestosås, stekt rödkål & batatpommes
VIIKON ERIKOINEN
Kikhernepihvi pestokastikkeella, paistettua punakaalia ja bataattiranskalaisia

Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!

Priser/Hinnat

Buffé 12,20 (pensionärer/eläkeläiset 11,00) 
Vege/ Kasvis 12,90   
Salladsbuffé/ Salaattipöytä 10,00 
Dessert/ Jälkiruoka 6,50

Bordsreservationer/ Pöytä­va­rauksia:

Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi 

Oiva sinetti

Följ oss på Instagram!
Seuraa meitä Instagramissa!

@yrkeskocken