Hoppa till innehåll

-

Restaurang/Ravintola Yrkeskoc­ken

Meny vecka 16

MÅNDAG 19.4
Buffet: Tacos och tortilla med köttfärs- och kycklingfyllning samt klassiska tillbehör
Vegetariskt: Vegetarisk buffé med fokus på välmående
Från köket: Skärgårdstallrik med abborre, skagenröra, ägg, dillpotatis och smörstekt sparris
Dessert: Husets glassportion

TISDAG 20.4
Buffet: Schweitzer- schnitzel med gräddstuvad potatis och grilltomat
Vegetariskt: Vegetarisk buffé med fokus på välmående
Från köket: Skärgårdstallrik med abborre, skagenröra, ägg, dillpotatis och smörstekt sparris
Dessert: Husets glassportion

ONSDAG 21.4
Buffet: Köttbullar med rosépepparsås och potatismos
Vegetariskt: Vegetarisk buffé med fokus på välmående
Från köket: Skärgårdstallrik med abborre, skagenröra, ägg, dillpotatis och smörstekt sparris
Dessert: Husets glassportion

TORSDAG 22.4
Buffet: Panerad spätta med remouladsås och smörslungad dillpotatis
Vegetariskt: Vegetarisk buffé med fokus på välmående
Från köket: Färsk pasta piccata milanese med kycklingfilé
Dessert: Husets glassportion

FREDAG 23.4
Buffet: Grillspett, friterad potatis, chilimajonäs och aioli
Vegetariskt: Vegetarisk buffé med fokus på välmående
Från köket: Färsk pasta piccata milanese med kycklingfilé
Fredagsdessert till alla!

Menu viikko 16

MAANANTAI 19.4
Noutopöytä: Taco ja tortilla buffé jauheliha- ja kanatäytteellä

Kasvisruoka: Hyvinvointiin keskittynyt vegebuffé
Keittiöstä: Saaristolautanen jossa ahventa skagenröra, munaa, tilliperunat ja voissa paistettua parsaa
Viikon jälkkäri: Talon jäätelöannos

TIISTAI 20.4
Noutopöytä: Schweitzer-leike, kermaiset perunat ja grillitomaatti

Kasvisruoka: Hyvinvointiin keskittynyt vegebuffé
Keittiöstä: Saaristolautanen jossa ahventa skagenröra, munaa, tilliperunat ja voissa paistettua parsaa
Viikon jälkkäri: Talon jäätelöannos

KESKIVIIKKO 21.4
Noutopöytä: Lihapullat, rosépippurikastike ja perunamuusia

Kasvisruoka: Hyvinvointiin keskittynyt vegebuffé
Keittiöstä: Saaristolautanen jossa ahventa skagenröra, munaa, tilliperunat ja voissa paistettua parsaa
Viikon jälkkäri: Talon jäätelöannos

TORSTAI 22.4
Noutopöytä: Paneroitua punakampelaa, remouladkastike ja tilliperunat
Kasvisruoka: Hyvinvointiin keskittynyt vegebuffé
Keittiöstä: Tuorepasta piccata milanese kanafiléellä
Viikon jälkkäri: Talon jäätelöannos

PERJANTAI 23.4
Noutopöytä: Grillivarras, friteeratut perunat, chilimajoneesi ja aioli
Kasvisruoka: Hyvinvointiin keskittynyt vegebuffé
Keittiöstä: Tuorepasta piccata milanese kanafiléelläPerjantaijälkkäri kaikille!

Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa meidän ruoanlaitossa!

Priser/Hinnat

Buffé 10,20 (pensionärer/eläkeläiset 8,50) 
Kökets rätt/ Keittiö annos 12,90 
Vege/ Kasvis 10,20  (pensionärer/eläkeläiset 8,50) 
Salladsbuffé/ Salaattipöytä 9,00 
Dessert/ Jälkiruoka 5,00

Bordsreservationer/ Pöytä­va­rauksia:

tfn/puh 044 7215 299 eller/ tai yrkeskocken@optimaedu.fi 

Oiva sinetti

Följ oss på Instagram!
Seuraa meitä Instagramissa!
@yrkeskocken