Yrkeskocken
ÖPPET VARDAGAR/ AVOINNA ARKISIN
11.00-13.30
Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi
Lunchmeny/ Lounaslista
Må/ Ma 18.3
Ugnspotatis med räk- laxröra & skink-medwurströra
Uuniperuna katkarapu- lohitäytteellä & kinkku- meetwurstitäytteellä
Ti 19.3
Marockansk kycklinggryta på tomatsås, kanel & batat med rostad potatis
Marokkolainen kana- tomaattipata, kanelia, bataattia ja paahdetut perunat
On/ Ke 20.3
Hemgjorda köttbullar med brunsås och potatismos, lingon
Yrkeskockenin lihapullia, ruskea kastike ja perunasose & puolukoita
To 21.3
Stekt kyckling med kokos- lime-chilisås & basmatiris
Paistettua kanaa kookos- lime- chilikastike & basmatiriisiä
Fre/ Pe 22.3
Burgerbuffet med maletköttbiffar & korvbiffar, ost, rödlök och såser
Hampurilaisbuffet jauhelihapihveilla & makkarapihveillä, juustoa, punasipulia ja kastikkeita
VECKANS VEGE
Schnitzel på saltbakad rotselleri med ärtpuré, brynt smörsås
och pommes frites
VIIKON VEGE
Juurisellerileike ruskistetulla voikastikkeella, hernepyrée ja ranskalaisia
Priser/Hinnat
Buffé 12,20 (pensionärer/eläkeläiset 11,00)
Vege/ Kasvis 12,90
Salladsbuffé/ Salaattipöytä 10,00
Dessert/ Jälkiruoka 6,50
Bordsreservationer/ Pöytävarauksia:
Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi