Lediga LiA-platser
Här hittar du LiA-platser, som finns att söka för tillfället. Platserna är listade i alfabetisk ordning enligt företagets namn. Du kan också leta efter lediga platser per bransch.
Displaying 1 — 5 of 5
Företag/Yritys | Kort beskrivning av arbetsuppgifter/Lyhyt kuvaus työtehtävistä | Kontaktperson/Yhteyshenkilö | E‑post/S‑posti | Telefon/Puhelin | Arbetsplatsens webbsida/Työpaikan verkkosivut | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
Alerte Ab Oy / KOsthåll | Livsmedel och catering/Ravintola ja catering | Jakobstad | VId tillredningsköken är man med i produktionen för både luncher, middagar och mellanmål.Diskar
Vid servicköken gör man morgonmål , mellanmål, kokar pasta, potatis, ris och gör sallad. Diskar | Kenneth Finholm, Johnny Aho | kenneth.finholm@alerte.fi | 0447147345 | |
Oy MH-Steel Ab | Bil och logistik/Auto ja logistiikka, Maskin- och produktionsteknik/Kone- ja tuotantotekniikka, Lantbruk och djurskötsel/Maatalous ja eläintenhoito | Korsholm | MH-Steel är beläget i Korsholm och har två produktionshallar, en där vi tillverkar ce märkta stålkonstruktioner, produktionssvetsningar och övriga svetsreparationer med idag 7 svetsare/montörer. I den andra hallen utförs service och reparationer av lastbilar, bussar, paketbilar och olika flak reparationer.
Nu söker vi förstärkning till vårat team tunga fordonsmekaniker som idag består av 3 mekaniker. Vi söker dig som har intresse av för fordon och öppen för att lära dig nya saker. | Emilia Karp | emilia.karp@mh-steel.fi | 0403573777 | www.mh-steel.fi |
Ab NY-JA Oy | Husteknik/Talotekniikka | Nykarleby | Rengöring och underhåll av ventilationsanläggningar samt mätning och injustering av luftmängder. | Kenneth Turpeinen | kenneth.turpeinen@nyja.fi | +358505147488 | www.nyja.fi |
Nykarleby Stad, Centralköket i Nykarleby | Livsmedel och catering/Ravintola ja catering | Residensgatan 1 Nykarleby | Centralkök som tillreder lunch åt daghem och skolor, sänder bort ca 600 portioner och på stället serveras 700 portioner. Varm mat och sallad med tillbehör samt mellanmål tillreds och skicka ut och daghem och lågstadier.
I vår matsal äter årskurs 2–9 samt gymnasiet. Dagen är indelat i tre pass.
1. Tillredning och förberedning av måltider och packning av maten som skickas ut.
2. Servering i matsal/diskning samt lådor som packas upp och förbereder för följande dag
3. Bortsädning av serveringsrum/diskrum och kök | Karin Nygård / Jannika Björlund | karin.nygard@nykarleby.fi | 050 4779736 | |
SBS Team Ab | Husbyggnad/Talonrakennus | Jakobstad | Sågning, borrning och rivning av konstruktioner i betong, tegel eller andra stenmaterial. | Lukas Löv | lukas@sbsteam.fi | 0406573320 | sbsteam.fi |