Hoppa till innehåll

-

Kock sp (mat­ser­vice)

Grun­dex­a­men inom restau­rang- och cate­ring­bran­schen 180 kp

På matservice-kock får du lära dig grunderna i matlagning, servering samt rutiner som du behöver i köksarbetet. Du förbereder och tillreder maträtter och bakverk enligt instruktioner och recept. Arbetsuppgifterna planeras enligt dina förutsättningar. Vi arbetar på ett mångsidigt sätt i köket och serverar produkter av god kvalitet.

Du får lära dig ställa i ordning kund- och arbetsutrymmen. Vi använder maskiner och utrustning som hör ihop med olika arbetsuppgifter och kundservice. Det mesta får du lära dig genom praktiskt arbete. Inom utbildningen har du möjlighet att avlägga hygienkompetenspasset.

Vi ger utbildningsgaranti. Utbildningen skall leda fram till en arbetsplats, ett tryggt boende och en meningsfull fritid. Din kommande arbetsplats och ditt kommande boende skräddarsys enligt dina förutsättningar. Genom denna helhetssyn vill vi erbjuda dig en god livskvalitet.