Hoppa till innehåll

-

Yrkeskoc­ken

Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!

Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi


MÅ/MA 1.12
Kyckling i parmesan-timjansås, rostad potatis
Kanaa parmesaani- timjamikastikkeessa ja paahdetut perunat

TI 2.12
Husets schnitzel med bearnaisesås och klyftpotatis
Talon leike bearnaisekastikkeella & lohkoperunoita

ON/KE 3.12
Mald leverbiff med löksås, potatismos och lingon
Jauhemaksapihvi, sipulikastike, perunasose ja puolukoita

TO 4.12
Grekisk stifado med krossad potatis
Kreikkalainen stifado murskatuilla perunoilla

Fr 5.12
Julens dubbelmarinerade grisinnerfilé med saffranskryddad grönsaksrisoni
Joulun tuplamarinoitu porsaansisäfilee, sahramituoksuinen vihannesrisoni

VECKANS/ VIIKON EXTRA V 49
Smashburger med ost, bacon, picklad lök m.m. och friterad potatis
Vege; Morotsburger med ost, picklad lök m.m. och friterad potatis

FRE/PE 28.11
Panerad stekt havsabborre med skagenröra , friterad lantpotatis
Paneroitua ja paistettua meriahventa skagenkastike ja friteerattua kantriperunaa

VECKANS EXTRA/VIIKON EXTRA
Krämig risotto med trattkantarell, gremolata och crudité på betor
Kermainen suppilovahverorisotto, gremolataa ja puna-,kelta-,raitajuurikruditee

Vi har alltid glutenfria alternativ till maträtterna, fråga personalen!
Meillä on aina gluteenittomia vaihtoehtoja annoksiin, kysy henkilökunnalta!

Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00

Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!

Bordsreservationer/ Pöytä­va­rauksia:

Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi 

Oiva sinetti

Följ oss på Instagram!
Seuraa meitä Instagramissa!

@yrkeskocken