Yrkeskocken
Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi
MÅ/MA 17.11
Pasta Alfredo med räkor, dill och kallrökt lax
Pasta Alfredo katkaravuilla, tilliä ja kylmäsavulohta
TI 18.11
Husets egen kebab, kebabsås, remouladesås , ris och grönsaker
Talon oma kebab, kebabkastike, remouladekastike, riisiä ja vihanneksia
ON/KE 19.11
Medelhavskyckling med fetaost och soltorkade tomater, couscous och grönsaker
Välimerenkanaa fetajuustolla, aurinkokuivattua tomaattia, couscousia ja vihanneksia
TO 20.11
Laxsoppa & pannkaka med grädde och sylt
Lohikeitto & pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa
FRE/PE 21.11
Revbensspjäll med apelsinglace, coleslaw och klyftpotatis
Appelsiiniglaseerattua paahtokylkeä, coleslaw ja lohkoperunat
VECKANS EXTRA/VIIKON EXTRA
Rostade, apelsindoftande rödbetor med burrata och pistagepesto
Paahdetut appelsiinituoksuiset punajuuret, burrataa ja pistaasipesto
Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00
Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!
Bordsreservationer/ Pöytävarauksia:
Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi

