Yrkeskocken
Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi
Må/ Ma 2.6
Stekt rödabborrfilé med gräddig räksås och rostad nypotatis
Paistettu punaahvenfilée, kermainen katkarapukastike ja paahdettuja varhaisperunoita
Ti 3.6
Stängt pga privatbeställning!
Suljettu yksityistilaisuuden takia!
On/ Ke 4.6
Kyckling yakitori med sojamajonnäs och basmatiris
Kana yakitori spijamajoneesilla & basmatiriisiä
To 5.6
Lasagne med vitlöksolja
Lasagne valkosipuliöljyllä
Fre/ Pe 6.6
Burgundisk nötköttsgryta med potatismos
Burgundilainen naudanlihapata perunasoseella
VECKANS EXTRA/VIIKON EXTRA 15,00
Skagenröra på toast med sommarsallad och nypotatis
Skagentoast, kesäinen salaatti ja uusia perunoita
Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00
Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!
Bordsreservationer/ Pöytävarauksia:
Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi

