Hoppa till innehåll

-

Yrkeskoc­ken

Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!

Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi


MÅ/MA 17.11
Pasta Alfredo med räkor, dill och kallrökt lax
Pasta Alfredo katkaravuilla, tilliä ja kylmäsavulohta

TI 18.11
Husets egen kebab, kebabsås, remouladesås , ris och grönsaker
Talon oma kebab, kebabkastike, remouladekastike, riisiä ja vihanneksia

ON/KE 19.11
Medelhavskyckling med fetaost och soltorkade tomater, couscous och grönsaker
Välimerenkanaa fetajuustolla, aurinkokuivattua tomaattia, couscousia ja vihanneksia

TO 20.11
Laxsoppa & pannkaka med grädde och sylt
Lohikeitto & pannukakkua, hilloa ja kermavaahtoa

FRE/PE 21.11
Revbensspjäll med apelsinglace, coleslaw och klyftpotatis
Appelsiiniglaseerattua paahtokylkeä, coleslaw ja lohkoperunat

VECKANS EXTRA/VIIKON EXTRA
Rostade, apelsindoftande rödbetor med burrata och pistagepesto
Paahdetut appelsiinituoksuiset punajuuret, burrataa ja pistaasipesto

Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00

Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!

Bordsreservationer/ Pöytä­va­rauksia:

Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi 

Oiva sinetti

Följ oss på Instagram!
Seuraa meitä Instagramissa!

@yrkeskocken