Hoppa till innehåll

-

Yrkeskoc­ken

Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi



Må/Ma 24.3
Ugnspotatis med krämig kycklingröra eller skinka-medwurstfyllning
Uuniperuna kermaisella kana- tai kinkku- meetwurstitäytteellä

Ti 25.3
Butterchicken med basmatiris och focaccia
Butterchicken basmatiriisillä & focaccia

On/Ke 26.3
Krämig kasslergryta med äppel, paprika och örter, potatisstomp
Kermainen kassleri- omenapata maustettu paprikalla ja yrteillä & perunasurvos

To 27.3
Panerad fisk med citrussås, dragonaioli och grönsaksris med räkor
Paneroitua kalaa, sitruunakastike, rakuunaaiolia ja vihannes- katkarapuriisiä

Fr/Pe 28.3
Högrevstaco med tomat-paprikasalsa, tsatziki, avokadoröra, picklad chili
Naudan etuselkätaco tomaatti- paprikasalsalla, avokadotahna ja pikkelöityä chiliä

VECKANS EXTRA/VIIKON EXTRA
Rödbetsrisotto med chevré eller fetaost och pesto
Punajuuririsottoa chevréjuustolla tai fetajuustolla & pestokastiketta

Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00

Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!

Bordsreservationer/ Pöytä­va­rauksia:

Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi 

Oiva sinetti

Följ oss på Instagram!
Seuraa meitä Instagramissa!

@yrkeskocken