Yrkeskocken
Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi
VI ÄR SPORTLOVSLEDIGA
OLEMME HIIHTOLOMALLA
24-28.2.2025!
3.3
Stekt spätta med remouladesås och potatismos
Paistettua kampelaa, remouladekastike ja perunasose
4.3
Helstekt grisinnerfilé med rödvinssås, örtcreme och rotsaksgratäng
Kokonaisena paistettua porsaansisäfilée, punaviinikastike, yrtticreme ja juuresgratiinia
5.3
Mald leverbiff, gräddig löksås, potatismos, lingon
Jauhemaksapihvi, kermainen sipulikastike, perunasose ja puolukkasurvos
6.3
Mozzarellafylld köttfärslimpa med pestocreme, grönsaksrisoni
Mozzarellatäytteinen jauhelihamureke, pestocremeä ja vihannesrisonia
7.3
Kycklingschnitzel med mangosalsamayo, stekt ris med grönsaker
Kanaleike mangosalsamajoneesilla, paistettua riisiä vihanneksilla
VECKANS EXTRA/ VIIKON EXTRA
Halloumiburger med sallad, picklad rödlök, srirachamayo och batatpommes
Halloumiburger salaatilla, pikkelöityä punasipulia, srirachamajoneesia ja bataattiranskalaisia
Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00
Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!
Bordsreservationer/ Pöytävarauksia:
Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi

