Yrkeskocken
Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi
MÅ/MA 1.12
Kyckling i parmesan-timjansås, rostad potatis
Kanaa parmesaani- timjamikastikkeessa ja paahdetut perunat
TI 2.12
Husets schnitzel med bearnaisesås och klyftpotatis
Talon leike bearnaisekastikkeella & lohkoperunoita
ON/KE 3.12
Mald leverbiff med löksås, potatismos och lingon
Jauhemaksapihvi, sipulikastike, perunasose ja puolukoita
TO 4.12
Grekisk stifado med krossad potatis
Kreikkalainen stifado murskatuilla perunoilla
Fr 5.12
Julens dubbelmarinerade grisinnerfilé med saffranskryddad grönsaksrisoni
Joulun tuplamarinoitu porsaansisäfilee, sahramituoksuinen vihannesrisoni
VECKANS/ VIIKON EXTRA V 49
Smashburger med ost, bacon, picklad lök m.m. och friterad potatis
Vege; Morotsburger med ost, picklad lök m.m. och friterad potatis
FRE/PE 28.11
Panerad stekt havsabborre med skagenröra , friterad lantpotatis
Paneroitua ja paistettua meriahventa skagenkastike ja friteerattua kantriperunaa
VECKANS EXTRA/VIIKON EXTRA
Krämig risotto med trattkantarell, gremolata och crudité på betor
Kermainen suppilovahverorisotto, gremolataa ja puna-,kelta-,raitajuurikruditee
Vi har alltid glutenfria alternativ till maträtterna, fråga personalen!
Meillä on aina gluteenittomia vaihtoehtoja annoksiin, kysy henkilökunnalta!
Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00
Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!
Bordsreservationer/ Pöytävarauksia:
Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi

