Yrkeskocken
Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi
Må/Ma 24.3
Ugnspotatis med krämig kycklingröra eller skinka-medwurstfyllning
Uuniperuna kermaisella kana- tai kinkku- meetwurstitäytteellä
Ti 25.3
Butterchicken med basmatiris och focaccia
Butterchicken basmatiriisillä & focaccia
On/Ke 26.3
Krämig kasslergryta med äppel, paprika och örter, potatisstomp
Kermainen kassleri- omenapata maustettu paprikalla ja yrteillä & perunasurvos
To 27.3
Panerad fisk med citrussås, dragonaioli och grönsaksris med räkor
Paneroitua kalaa, sitruunakastike, rakuunaaiolia ja vihannes- katkarapuriisiä
Fr/Pe 28.3
Högrevstaco med tomat-paprikasalsa, tsatziki, avokadoröra, picklad chili
Naudan etuselkätaco tomaatti- paprikasalsalla, avokadotahna ja pikkelöityä chiliä
VECKANS EXTRA/VIIKON EXTRA
Rödbetsrisotto med chevré eller fetaost och pesto
Punajuuririsottoa chevréjuustolla tai fetajuustolla & pestokastiketta
Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00
Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!
Bordsreservationer/ Pöytävarauksia:
Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi

