Hoppa till innehåll

-

Yrkeskoc­ken

Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!

Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi


MÅ/MA 8.12
Lyxig pyttipanna med nötkött och chorizo, stekt ägg och senapsgräddde, HP sauce
Pyttipannu naudanlihalla ja chorizolla, paistettua kananmunaa , sinappikreme sekä HP kastiketta

TI 9.12
Pankopanerad, stekt kyckling med jalopenomajonnäs, rostad potatis
Pankolla leivitettyä kanaa jalopenomajoneesilla, paahdetut perunat

ON/KE 10.12
Smörstekt havsabborre med sandefjordsås & potatismos
Voissa paistettua meriahventa, sandefjordkastike & perunasose

TO 11.12
Pulled pork i brynt smör ( = svensk slarvsylta) i potatistunnbröd,
fräst kål och champinjoner, krämig potatissallad
Pulled pork ruskistetulla voilla peruna-ohutleivässä, freesattua kaalta ja herkkusieniä ja perunasalaatti

Fr 12.12
Stängt pga privatbokning
Suljettu yksityistilaisuuden takia

VECKANS/ VIIKON EXTRA
Spicy halloumisandwich med chipotlemajonnäs, batatpommes och coleslaw
Spicy halloumisandwich chipotlemajoneesilla, bataattiranskalaiset ja coleslaw

Vi har alltid glutenfria alternativ till maträtterna, fråga personalen!
Meillä on aina gluteenittomia vaihtoehtoja annoksiin, kysy henkilökunnalta!

Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00

Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!

Julens meny­er / Joulumenut

Klic­ka på bil­den för att öpp­na som pdf
Klik­kaa kuvaa ava­tak­se­si pdf-tiedoston

Bordsreservationer/ Pöytä­va­rauksia:

Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi 

Oiva sinetti

Följ oss på Instagram!
Seuraa meitä Instagramissa!

@yrkeskocken