Yrkeskocken
Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi
MÅ/MA 15.9
Västerbottenostgratinerad Snellmans ugnskorv med senapscreme och potatismos
Västerbottenjuustolla gratinoitua Snellmanin uunimakkaraa, sinappicreme ja perunasose
TI 16.9
Lindströmsbiff med chilikryddsmör, potatismos
Lindströminpihvi chilimaustevoilla ja perunasose
ON/KE 17.9
Sweet & sour friterad grisinnerfilé med ingefära och vårlök, basmatiris
Sweet & sour friteerattua porsaansisäfilée inkiväärin ja kevätsipulin kera & basmatiriisiä
TO 18.9
Krämig kyckling Carbonara och grönsaksrisoni
Kermainen kana Carbonara ja vihannesrisoni
FRE/PE 19.9
Lax Wallenbergare med brynt smör och örtgräddfil, dillstuvad potatis
Lohi Wallenbergpihvi ruskistetulla voilla, yrttikermaviili & tillimuhennetut perunat
VECKANS EXTRA/VIIKON EXTRA
Bakad rotselleri med Sandefjordsås, dillolja och kantarellcreme, pressad potatis
Uunipaahdettua juuriselleriä, Sandefjordkastike, tilliöljy, kantarellicreme ja perunalumi
Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00
Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!
Bordsreservationer/ Pöytävarauksia:
Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi

