Yrkeskocken
Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi
MÅ/MA 24.11
Husets lasagne, vitlöksolja och pestosås
Talon lasagne, valkosipuliöljyä ja pestokastike
TI 25.11
Kyckling teriyaki med basmatiris
Teriyakikanaa basmatiriisillä
ON/KE 26.11
Husets köttbullar med brunsås och potatismos
Talon lihapullia , ruskea kastike ja perunasose
TO 27.11
Grisfilé i röd curry-kokossås, couscous och chimichurri
Porsaanfilée punaisessa currykastikkeessa, couscousia ja chimichurria
FRE/PE 28.11
Panerad stekt havsabborre med skagenröra , friterad lantpotatis
Paneroitua ja paistettua meriahventa skagenkastike ja friteerattua kantriperunaa
VECKANS EXTRA/VIIKON EXTRA
Krämig risotto med trattkantarell, gremolata och crudité på betor
Kermainen suppilovahverorisotto, gremolataa ja puna-,kelta-,raitajuurikruditee
Vi har alltid glutenfria alternativ till maträtterna, fråga personalen!
Meillä on aina gluteenittomia vaihtoehtoja annoksiin, kysy henkilökunnalta!
Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00
Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!
Bordsreservationer/ Pöytävarauksia:
Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi

