Hoppa till innehåll

-

Yrkeskoc­ken

Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!

Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi


MÅ/MA 24.11
Husets lasagne, vitlöksolja och pestosås
Talon lasagne, valkosipuliöljyä ja pestokastike

TI 25.11
Kyckling teriyaki med basmatiris
Teriyakikanaa basmatiriisillä

ON/KE 26.11
Husets köttbullar med brunsås och potatismos
Talon lihapullia , ruskea kastike ja perunasose

TO 27.11
Grisfilé i röd curry-kokossås, couscous och chimichurri
Porsaanfilée punaisessa currykastikkeessa, couscousia ja chimichurria

FRE/PE 28.11
Panerad stekt havsabborre med skagenröra , friterad lantpotatis
Paneroitua ja paistettua meriahventa skagenkastike ja friteerattua kantriperunaa

VECKANS EXTRA/VIIKON EXTRA
Krämig risotto med trattkantarell, gremolata och crudité på betor
Kermainen suppilovahverorisotto, gremolataa ja puna-,kelta-,raitajuurikruditee

Vi har alltid glutenfria alternativ till maträtterna, fråga personalen!
Meillä on aina gluteenittomia vaihtoehtoja annoksiin, kysy henkilökunnalta!

Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00

Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!

Bordsreservationer/ Pöytä­va­rauksia:

Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi 

Oiva sinetti

Följ oss på Instagram!
Seuraa meitä Instagramissa!

@yrkeskocken