Hoppa till innehåll

-

Yrkeskoc­ken

Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi

Ti 22.4
Pasta Limone med stekt kyckling
Pasta Limone ja paistettua kanaa

On/Ke 23.4
Bouillabaisse med aioli
Bouillabaisse aiolilla

To 24.4
Krispig kyckling med srirachamajonnäs och rostad potatis
Rapeaksi paistettua kanaa srirachamajoneesilla ja paahdetut perunat

Fr/ Pe 25.4
Mörbakad högrev i porterstuvning med svamp och bacon, potatismos
Mureaa naudan etuselkä portteripadassa, sieniä, pekonia ja perunamuusia

VECKANS EXTRA/VIIKON EXTRA
Asiatisk pokebowl med ugnsbakad batat, edamamebönor, halloumi och tahinidressing
Aasialainen pokebowl paahdetulla batatilla, edamamepapuja, halloumia ja tahinikastike

Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00

Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!

Bordsreservationer/ Pöytä­va­rauksia:

Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi 

Oiva sinetti

Följ oss på Instagram!
Seuraa meitä Instagramissa!

@yrkeskocken