Hoppa till innehåll

-

Yrkeskoc­ken

Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!

Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi


MÅ/MA 10.11
Fish & Chips med husets remouladesås
Fish & Chips talon remouladekastikkeella

TI 11.11
Pannbiff med brynt lök, brunsås, smörslungad potatis
Pannupihvi ruskistetulla sipulilla, ruskea kastike ja hölskytysperunat

ON/KE 12.11
Laxwallenbergare med brynt smör, kapris och pepparrot, potatismos
Lohipihvi wallenbergin tapaan, ruskistettua voita, kaprista, piparjuurta ja perunasose

TO 13.11
Ciderbrässerad kyckling med grädde och äpple, ris
Siiderssä muhennettua kanaa kerman ja omenan kera & riisiä

FRE/PE 14.11
Nattbakad högrev med portvins-fikonsås, potatisgratäng
Yön yli paistettua naudan etuselkä, portviini- viikunakastike ja perunagratiinia

VECKANS EXTRA/VIIKON EXTRA
Kikärtswallenbergare med brynt smör, kapris och pepparrot, potatismos
Kikhernewallenbergpihvi, ruskistettu voi, kapris ja piparjuuri, perunamuusia

Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00

Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!

Bordsreservationer/ Pöytä­va­rauksia:

Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi 

Oiva sinetti

Följ oss på Instagram!
Seuraa meitä Instagramissa!

@yrkeskocken