Hoppa till innehåll

-

Yrkeskoc­ken

Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi

Må/ Ma 2.6
Stekt rödabborrfilé med gräddig räksås och rostad nypotatis
Paistettu punaahvenfilée, kermainen katkarapukastike ja paahdettuja varhaisperunoita

Ti 3.6
Stängt pga privatbeställning!
Suljettu yksityistilaisuuden takia!

On/ Ke 4.6
Kyckling yakitori med sojamajonnäs och basmatiris
Kana yakitori spijamajoneesilla & basmatiriisiä

To 5.6
Lasagne med vitlöksolja
Lasagne valkosipuliöljyllä

Fre/ Pe 6.6
Burgundisk nötköttsgryta med potatismos
Burgundilainen naudanlihapata perunasoseella

VECKANS EXTRA/VIIKON EXTRA 15,00
Skagenröra på toast med sommarsallad och nypotatis
Skagentoast, kesäinen salaatti ja uusia perunoita

Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00

Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!

Bordsreservationer/ Pöytä­va­rauksia:

Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi 

Oiva sinetti

Följ oss på Instagram!
Seuraa meitä Instagramissa!

@yrkeskocken