Hoppa till innehåll

-

Yrkeskoc­ken

Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!

Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi


MÅ/MA 15.9
Västerbottenostgratinerad Snellmans ugnskorv med senapscreme och potatismos
Västerbottenjuustolla gratinoitua Snellmanin uunimakkaraa, sinappicreme ja perunasose

TI 16.9
Lindströmsbiff med chilikryddsmör, potatismos
Lindströminpihvi chilimaustevoilla ja perunasose

ON/KE 17.9
Sweet & sour friterad grisinnerfilé med ingefära och vårlök, basmatiris
Sweet & sour friteerattua porsaansisäfilée inkiväärin ja kevätsipulin kera & basmatiriisiä

TO 18.9
Krämig kyckling Carbonara och grönsaksrisoni
Kermainen kana Carbonara ja vihannesrisoni

FRE/PE 19.9
Lax Wallenbergare med brynt smör och örtgräddfil, dillstuvad potatis
Lohi Wallenbergpihvi ruskistetulla voilla, yrttikermaviili & tillimuhennetut perunat

VECKANS EXTRA/VIIKON EXTRA
Bakad rotselleri med Sandefjordsås, dillolja och kantarellcreme, pressad potatis
Uunipaahdettua juuriselleriä, Sandefjordkastike, tilliöljy, kantarellicreme ja perunalumi

Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00

Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!

Bordsreservationer/ Pöytä­va­rauksia:

Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi 

Oiva sinetti

Följ oss på Instagram!
Seuraa meitä Instagramissa!

@yrkeskocken