Hoppa till innehåll

-

Yrkeskoc­ken

Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!

Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi


MÅ/MA 3.11
Jägarsmörgås med friterad potatis
Metsästäjänleipä ranskalaisilla perunoilla

TI 4.11
Stekt kyckling med chilicremetopping, baconströssel och nötter, ris
Paistettua kanaa chilicremekuorrutteella, pekonimuruja, päkhinöitä ja riisiä

ON/KE 5.11
Köttfärslimpa med gräddsås, smörslungad potatis
Jauhelihamureke kermakastikkeella ja voissa hölskytetyt perunat

TO 6.11
Pulled Porkburger med coleslaw, rostad potatis
Pulled Porkburgeri, coleslaw ja paahdetut perunat

FRE/PE 7.11
Pankopanerad kyckling med krämig mango-currysås, parmesanpotatis
Pankolla paneroitua kanaa, kermainen mango-currykastike ja parmesaaniperunoita

VECKANS EXTRA/VIIKON EXTRA
Krämig musselsoppa med vitvin, fänkål och dill & osttoast
Kermainen simpukkakeitto valkoviinillä, fenkolilla ja tillillä maustettu & juutotoast

Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00

Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!

Bordsreservationer/ Pöytä­va­rauksia:

Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi 

Oiva sinetti

Följ oss på Instagram!
Seuraa meitä Instagramissa!

@yrkeskocken