Yrkeskocken
Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi
Må/ Ma 12.5
Lasagne och vitlöksolja
Lasagne ja valkosipuliöljyä
Ti 13.5
Ugnspotatis med skink-baconfyllning eller kycklingfyllning
Uuniperuna kinkku- pekonitäytteellä tai kanatäytteellä
On/ Ke 14.5
Stekt och gratinerad kycklingfilé med baconströssel & basmatiris
Paistettua ja gratinoitua kananfilée pekonimurusilla & basmatiriisiä
To 15.5
Schnitzel med gräddig grönpepparsås och rostad potatis
Leike kerma- viherpippurikastikkeella ja paahdetut perunat
Fre/ Pe 16.5
Rödabborrfilé med Sandefjordsås toppad med räkor och ägg & nypotatis
Punaahvenfileitä Sandefjordkastikkeella, katkarapuja, kananmunaa & varhaisperunat
VECKANS EXTRA/VIIKON EXTRA
Omelett med krämig räkfyllning och sallad
Munakas kermaisella katkaraputäytteellä & salaattia
Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00
Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!
Bordsreservationer/ Pöytävarauksia:
Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi

