Hoppa till innehåll

-

Yrkeskoc­ken

Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!

Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi


MÅ/MA 25.8
Tikka Masala med kyckling, basmatiris
Tikka Masala kanalla & basmatiriisiä

TI 26.8
Grekisk stifado med citronrostad potatis
Kreikkalainen stifado sitruunapaahdetuilla perunoilla

ON/KE 27.8
Schnitzel med chilibearnaisesås, stekt potatis
Leike chilibearnaisekastikkeella ja paistetut perunat

TO 28.8
Köttfärsrullader med grädd-pepparsås och potatismos
Jauhelihakääryleitä kerma- pippurikastikkeella ja perunasose

FRE/PE 29.8
Ugnslax med gräddig sås , nypotatis
Uunilohta kermakastikkeella ja varhaisperunoita

VECKANS EXTRA/VIIKON EXTRA
Svampragu med potatisgnocci, salviapesto, picklad rödlök och sparris
Sieniragu perunagnoccilla, salviapesto, parsaa ja pikkelöityä punasipulia

Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00

Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!

Bordsreservationer/ Pöytä­va­rauksia:

Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi 

Oiva sinetti

Följ oss på Instagram!
Seuraa meitä Instagramissa!

@yrkeskocken