Yrkeskocken
Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi
MÅ/MA 3.11
Jägarsmörgås med friterad potatis
Metsästäjänleipä ranskalaisilla perunoilla
TI 4.11
Stekt kyckling med chilicremetopping, baconströssel och nötter, ris
Paistettua kanaa chilicremekuorrutteella, pekonimuruja, päkhinöitä ja riisiä
ON/KE 5.11
Köttfärslimpa med gräddsås, smörslungad potatis
Jauhelihamureke kermakastikkeella ja voissa hölskytetyt perunat
TO 6.11
Pulled Porkburger med coleslaw, rostad potatis
Pulled Porkburgeri, coleslaw ja paahdetut perunat
FRE/PE 7.11
Pankopanerad kyckling med krämig mango-currysås, parmesanpotatis
Pankolla paneroitua kanaa, kermainen mango-currykastike ja parmesaaniperunoita
VECKANS EXTRA/VIIKON EXTRA
Krämig musselsoppa med vitvin, fänkål och dill & osttoast
Kermainen simpukkakeitto valkoviinillä, fenkolilla ja tillillä maustettu & juutotoast
Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00
Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!
Bordsreservationer/ Pöytävarauksia:
Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi

