Hoppa till innehåll

-

Yrkeskoc­ken

Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi

Må/ Ma 28.4
Kyckling-bacongryta med nötter och stekt banan, basmatiris
Kana- pekonipata pähkinöillä, paistettua banaania ja basmatiriisiä

Ti 29.4
Mald leverbiff eller köttfärslimpa med gräddig löksås, potatismos
Jauhemaksapihvi tai jauhelihapihvi, kermainen sipulikastike ja perunasose

On/ Ke 30.4
Ministerschnitzel (panerad maletköttbiff) med vispat anjovissmör, och rostad potatis
Ministerileike ( paneroitu jauhelihapihvi) vispattua anjovisvoita ja paahdetut perunat

To 1.5
Stängt/ Suljettu

Fre/ Pe 2.5
Stängt/ Suljettu

VECKANS EXTRA/VIIKON EXTRA
Färsk tagliatelle med burrata, pinjenötter, sparris och brynt smör
Tuore tagliatelle burratalla, pinjansiemeniä, parsaa ja ruskistettua voita

Buffélunch; 12,80
Pris för pensionärer 11,80
Veckans/ viikon extra; 12,80-15,00

Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!

Bordsreservationer/ Pöytä­va­rauksia:

Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi 

Oiva sinetti

Följ oss på Instagram!
Seuraa meitä Instagramissa!

@yrkeskocken