Hoppa till innehåll

-

Yrkeskoc­ken

Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi

Lunchmeny/ Lou­nas­lis­ta

Må/ Ma 23.9
Rostbiffröra & lax-räkröra med ugnsbakad potatis
Uuniperunaa paahtopaisti- ja katkaraputäytteellä

Ti 24.9
Kycklingfile gratinerad med bacon och mozzarella, basmatiris och skysås
Pekonilla ja mozzarellajuustolla gratinoitua kanafilée, basmatiriisiä ja liemikastike

On/ Ke 25.9
Yrkeskockens kåldolmar med skysås , potatismos, rårörda lingon
Yrkeskockenin kaalikääryleet, liemikastike, perunasose ja puolukoita

To 26.9
Smakbit med majonnäs, picklad lök och pommes frites
Makupala majoneesilla, pikkelöityä sipulia ja ranskalaiset perunat

Fr/Pe 27.9
Nattbakad rostbiff med rödvinssås & rotsaksgratäng
Yön yli paistettu paahtopaisti, punaviinikastike ja juuresgratiini

VECKANS VEGE/ VIIKON VEGE
Vegeburger med morots-fetaostbiff, chilisalsa och batatpommes
Kasvisburgeri porkkana- fetajuutopihvillä, chilisalsaa ja bataattiranskalaisia

Vi använder inhemskt kött i vår matlagning!
Käytämme kotimaista lihaa ruoanlaitossa!

Priser/Hinnat

Buffé 12,80 (pensionär/eläkeläinen 11,80) 
Vegespecial / Kasviserikoinen 12,80 - 14,00 
Dessert/ Jälkiruoka 6,50

Bordsreservationer/ Pöytä­va­rauksia:

Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi 

Oiva sinetti

Följ oss på Instagram!
Seuraa meitä Instagramissa!

@yrkeskocken