Yrkeskocken
Ring eller e-posta gärna och boka bord!
Pöytävarauksia voi tehdä soittamalla tai lähettämällä s-postia!
Tel/puh: 044 7215 299
yrkeskocken@optimaedu.fi
Lunchmeny/ Lounaslista
Må/ Ma 23.9
Rostbiffröra & lax-räkröra med ugnsbakad potatis
Uuniperunaa paahtopaisti- ja katkaraputäytteellä
Ti 24.9
Kycklingfile gratinerad med bacon och mozzarella, basmatiris och skysås
Pekonilla ja mozzarellajuustolla gratinoitua kanafilée, basmatiriisiä ja liemikastike
On/ Ke 25.9
Yrkeskockens kåldolmar med skysås , potatismos, rårörda lingon
Yrkeskockenin kaalikääryleet, liemikastike, perunasose ja puolukoita
To 26.9
Smakbit med majonnäs, picklad lök och pommes frites
Makupala majoneesilla, pikkelöityä sipulia ja ranskalaiset perunat
Fr/Pe 27.9
Nattbakad rostbiff med rödvinssås & rotsaksgratäng
Yön yli paistettu paahtopaisti, punaviinikastike ja juuresgratiini
VECKANS VEGE/ VIIKON VEGE
Vegeburger med morots-fetaostbiff, chilisalsa och batatpommes
Kasvisburgeri porkkana- fetajuutopihvillä, chilisalsaa ja bataattiranskalaisia
Priser/Hinnat
Buffé 12,80 (pensionär/eläkeläinen 11,80)
Vegespecial / Kasviserikoinen 12,80 - 14,00
Dessert/ Jälkiruoka 6,50
Bordsreservationer/ Pöytävarauksia:
Tfn/puh 044 7215 299 eller/tai yrkeskocken@optimaedu.fi